ОТВОРЕНА ЈЕСЕЊА СЕЗОНА ХОТЕЛА ТОНАНТИ

Срећко Станојчић

Протекле суботе, 4. септембра, у једном од два врњачка хотела са пет звездица, „Тонантију“, почела је нова, јесења сезона, сценско светлосним спектаклом у конференцијској сали и конференцијом за медије.

Директор хотела „Тонанти“ Александар Гвоздић рекао је притом да је њихова обавеза и задовољство да својим гостима и у новој сезони пруже адекватне садржаје.

-Без обзира на време, адекватни садржаји у хотелу „Тонанти“ функционисаће сваког дана, како у затвореном простору, тако и на отвореном, колико нам временске прилике буду дозвољавале. Стратегија је да правимо централизацију читавог региона, да гост хотела „Тонанти“има понуду обиласка свих дестинација у околини. Имамо Крушевац на пола сата вожње, град који своју туристичку понуду из дана у дан развија на најсавршенији начин, затим Трстеник који има неку своју причу, а Копаоник и Гочу су практично на домак Врњачке Бање. На Гочу постоје сјајни садржаји и још бољи планови. Већ 21. и 22. овог месеца имамо догађај „Дама и џентлмен године у хотелу „Тонанти“, а само седам дана после тога имаћемо „Вече моде и гламура“, где ће наши најпознатији креатори представити своје нове моделе, најавио је Александар Гвоздић.

-Сигурно је циљ развоја свих садржаја да гост остане што дуже у Врњачкој Бањи. Желимо да развијамо конференцијски туризам. Садржаји битно утичу на број ноћења али низ садржаја у Врњачкој Бањи није на адекватан начин усмерен као хотелском госту и морамо да утичемо да се садржаји усмере ка хотелским гостима, рекао је за Врњачке новине директор хотела „Тонанти“.

Водитељка Катарина Корша је најавила за прву недељу октобра да Врњачка Бања постане центар окупљања познатих медијских личности, који ће својим примером позвати на хуманитарну акцију, продаваће кифлице и палачинке које ће правити на лицу места, где ће се део прихода од продаје дати у хуманитарне сврхе.

Група „Хаос аниматори“ извела на почетку шоу са светлошћу, са светлећим крилима и светлећим обручем, а посебан утисак на публику и госте хотела оставио је „диско робот“, као перформанс једног од аниматора са специјалном опремом на себи, која светлосним ефектима  визуелно подсећа на „лајт шоу“ робота. По речима представника групе аниматора, Ненада Ивановића, њихови наступи на отвореном, лети су на приморским „ризортовима“, а у затвореном простору, поред перформанса са светлосним ефектима, постоје перформанси са ватром, жонглирањем, као и наступи „перформера“ обученог у огледала.

Сценско светлосним перформансом, најављена су дешавања у хотелу „Тонанти“ ове јесени уз општи утисак да већ сада у Врњачкој Бањи нема вансезонских периода.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ