Хронологија

ЗАВРШНА КОНФЕРЕНЦИЈА ПРОЈЕКТА ОМЛАДИНСКОГ ЦЕНТРА
Završna konferencija projekta „Mladi osposobljeni za privređivanje u svom domu u svom selu“ organizovana je na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji.
Марина Ст. Јанковић
ИЗЛОЖБА II ЛИКОВНЕ КОЛОНИЈЕ
Izložba druge likovne kolonije Vrnjačka Banja, u organizaciji Kulturnog centra Vrnjačka Banja, otvorena je u Zamku kulture.
Александар Дончић
КУД „АБРАШЕВИЋ“ У ГОРЊЕМ ВИДОВУ
KUD „Abrašević“ Vrnjačka Banja je nastupio na obeležavanju 10 godina postojanja KUD-a „Moravac“ iz Gornjeg Vidova kod Paraćina.
Марина Ст. Јанковић
ВРЊАЧКИ ПОЉОПРИВРЕДНИ ПРОИЗВОЂАЧИ НА САЈМУ ЕТНО ХРАНЕ И ПИЋА
Šarenolika ponuda proizvoda vrnjačkih poljoprivrednih proizvodjača na Sajmu etno hrane i pića održanom u Beogradu.
Даниел Цоковић
„СВЕ СЕ МОЖЕ КАД СЕ РУКЕ СЛОЖЕ“
Dan i 43. rodjendan Predškolske ustanove "Radost" obeležen je u skladu sa programom predškolskog vaspitanja i obrazovanja "Godine uzleta".
Даниел Цоковић
„OBSESSION“ ЗА ВИОЛИНУ И КЛАВИР
Pavle Dobić predstavio se kompozicijom „Opsesija“ na jubilarnom dvadesetom Festivalu KoMA (Koncerti Mladih Autora), koji je održan krajem novembra u Velikoj sali SKC-a, Beograd. Izvođači su bili Staša Stamenković, pijanistkinja i Aleksa Spasić, violinista.
Марина Ст. Јанковић
ПРИЗНАЊА И МЕДАЉЕ ЗА ВРЊАЧКЕ “ПЧЕЛИЦЕ”
Klub ritmičke gimnastike „Pčelica“ Vrnjačka Banja osvojio je dva zlata i jednu bronzu na upravo održanom Prvenstvu Srbije u ritmičkoj gimnastici u organizaciji Gimnastičkog saveza Srbije.
Весна Ђорђевић
НАСТУП „АБРАШЕВИЋА“ У РАШКОЈ
Vrnjački KUD „Abrašević“ je 24. novembra učestvovao na memorijalno-humanitarnom koncertu povodom sećanja na Bratislava Bracu Đorđevića, člana FA „Raška“ koji je tragično preminuo.
Марина Ст. Јанковић
БАЊА ЗЕЛЕНИЈА ЗА ДВАДЕСЕТ ЈАСЕНА
Učešćem u projektu "Zasadi drvo", Vrnjačka Banja je danas postala zelenija za 20 stabala jasena.
Марина Ст. Јанковић