Додела признања за организацију такмичења Чувар реда

Додела признања за организацију такмичења „Чувар реда“

Срђан Удовичић

У Дому Гарде у касарни „Топчидер“ 05. октобра 2021. године је одржана свечаност на којој су уручена признања појединцима и институцијама ван Министарства одбране и Војске Србије за допринос у припреми и реализацији међународног такмичења у дисциплини „Чувар реда“.

Признања су уручена представницима министарства, органа локалне самоуправе, туристичких организација и привредних субјеката, као и Српске православне цркве и Исламске заједнице Србије, који су помогли да овај догађај протекне у складу са високо постављеним стандардима и нашом традицијом гостопримства.

          Захвалница Општини Врњачка Бања

Захвалнице за подршку у организацији међународног такмичења јединица војне полиције у дисциплини „Чувар реда“ добили су Општина Врњачка Бања и Туристичка организација Врњачка Бања. У име Општине Врњачка Бања захвалницу је примио Саша Грковић, помоћник председника општине, док је захвалницу испред Туристичке организације Врњачка Бања преузео директор Иван Трифуновић.

      Захвалница Туристичкој организацији Врњачка Бања

Међународно такмичење јединица војне полиције „Чувар реда“, као једна од 34 дисциплине Међународних војних игара, одржано је у августу и септембру ове године на полигону „Берановац“ и стрелишту „Жича“, у организацији Војске Србије. То је био први пут да се у Републици Србији одржава нека од дисциплина ове престижне међународне манифестације. Златну медаљу у укупном пласману је освојила екипа Војске Србије.

Свечаности је присуствовао генерал-потпуковник Петар Цветковић, заменик начелника Генералштаба Војске Србије, који је истакао да је овогодишње такмичење у дисциплини „Чувар реда“ оцењено највишим оценама од стране свих учесника и изразио захвалност добитницима признања на свесрдној помоћи и доприносу успешној организацији овог догађаја од великог значаја за Војску Србије и Републику Србију.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ