Одржан „ Futsal love Serbia“ турнир

Аутор:Срећко Станојчић

ФУТСАЛ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА СРБИЈЕ НАЈБОЉА

Победом репрезентације Србије против Француске завршен је први „ Futsal love Serbia “ турнир који је одржан у Врњачкој Бањи од 02. до 06. новембра 2021. године. У регуларном току утакмице, резултат је био 1:1 али је репрезентација Србије након бољег извођења пенала резултатом 4:3, освојила турнир.

У утакмици за треће место Финска је била  боља од Босне и Херцеговине након успешнијег извођења пенала резултатом 5:4. У регуларном року утакмице резултат је био 2:2. У утакмици за пето место, Хрватска је резултатом 5:0 победила Словачку. Председник Општине Врњачка Бања, Бобан Ђуровић, присуствовао је свечаном проглашењу победника и уручио медаље и пехаре најбољим учесницима првог „Футсал Лове Сербиа“ турнира

У такмичењу по групама, у првом мечу групе А, 2. новембра, Србија је победила Финску резултатом 6:4, а у групи Б, Босна и Херцеговина Хрватску са 2:1. Другог дана „Futsal love Serbia” турнира, 3. новембра, у групи Б, репрезентација Француске победила је убедљиво Босну и Херцеговину резултатом 6:0, док је репрезентација Србије у групи А, победила Словачку резултатом 4:1.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ