КОМПАНИЈА „ЛЕОНИ СРБИЈА“ У КРАЉЕВУ

Аутор:Марина Ст. Јанковић

ПОНУДА ЗАПОСЛЕЊА ЗА ВРЊЧАНЕ

Компанија „Леони“ у Краљеву шири свој тим. Услед нових пројеката и повећаног обима посла, у потрази је за радницима у производњи. То је био повод одржавања састанка 22. марта у Великој сали СО, који је одржао председник општине Врњачка Бања са представницима Компаније „Леони“. Састанку су присуствовали представници НЗС, одборници, председници савета месних заједница, установа и институција.

Учесници састанка са представницима Компаније „Леони“

– Наставили смо пројекат популаризације отварања радних места и пријема у радни однос људи са територије врњачке Општине. Ово је прилика да се упознамо са релевантним информацијама које ће нам пренети челни људи Компаније „Леони“ везане за услове рада, потребе за радном снагом, квалификације… Ми ћемо као представници грађана, одборници, представници месних заједница, медија, институција, Националне службе запошљавања, ту информацију проследити до људи који у овом тренутку траже посао.

По мом мишљењу, услови рада у овој Компанији су квалитетни и бољи су од услова у неком јавном сектору или некој другој приватној фирми. У интересу је наше Општине, као и Компаније „Леони“ да се потрудимо, пренесемо информације и упутимо наше грађане да се пријаве запосао, рекао је Бобан Ђуровић, председник општине Врњачка Бања.

Ива Вулин, специјалиста за комуникације „Леони Србија“ нагласила је циљ састанка, пре свега, упознавање са Компанијом „Леони“, као и са детаљима шта запослени могу да очекују након заснивања радног односа.

Генерални директор Пјерлуиђи Гионе је присутне упознао са Компанијом, дао је информације где послује, на који начин послује и шта је оно што је Компанија до сада постигла и на који начин се планира даљи развој.

Александра Којић, менаџер људских ресурса „Леони“ Краљево образложила је шта Компанија нуди својим запосленима: организован превоз, обуку у Тренинг центру, могућност напредовања, модерну кантину, систем месечних бонуса, услуге амбуланте, новогодишње пакетиће, осмомартовске поклоне, новчану стимулацију за рођење детета, одличну тимску енергију у интернационалном окружењу, рад у складу са највишим стандардима…

За рад у Компанији „Леони“ није потребан одређени ниво образовања. Од неквалификованих радника до радника са факултетском дипломом, свако може да нађе своје место у тиму „Леонија“. Радимо трегнинге и обуку запослених, у потпуности припремамо све новозапослене за придруживање тиму. Свако ко сматра да може да ради и има жељу да нам се придружи, добродошао је.

Што се тиче радника у производњи, ради се у стајаћем положају, седам и по сати ефективног рада, 30 минута паузе, уз обезбеђен топли оброк. Радна недеља је четрдесетчасовна. Поред основне зараде, ту је и увећање за ноћни рад, у складу са законом, прековремени рад се плаћа, рекла је Александра Којић.

На крају састанка присутни су постављали питања везана за услове рада у Компанији „Леони“.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ