НИКОЛА МИХАЈЛОВИЋ ДОНЕО ПЕХАР У БАЊУ

Марина Ст. Јанковић

Никола Михајловић (13), који већ 5 година тренира у Кошаркашком клубу Гоч, почетком јула месеца боравио је на кампу Академије Ребрача на Златибору. Боравак на кампу освојио је као награду за таленат и труд који је показао прошлог лета на кампу прослављеног кошаркаша, освојивши признање за МВП играча. Ове године на кампу му се придружио и млађи брат Богдан (11) који заједно са Николом тренира у Кошаркашком клубу Гоч.

Дечаци су ових седам дана вредно тренирали са 80-оро деце из различитих крајева Србије и иностранства. Камп је осмишљен да полазницима пружи напредна кошаркашка знања по методи Жељка Ребраче, а на основу његовог екстензивног искуства из НБА и Евролиге. Стручни тим кампа чине истакнути спортски професионалци са дугогодишњим искуством у раду са децом.

На крају кампа додељене су дипломе свим учесницима, док су појединцима који су се истакли додељени пехари. Управо је Никола понео један пехар за Врњачку Бању – за победника турнира 1 на 1 у млађим узрастима.

– Боравак у кампу Академије Ребрача је за мене било дивно искуство – радио сам са одличним тренерима, упознао пуно добрих младих играча и стекао пуно нових пријатеља. Драго ми је да је ове године са мном био и мој брат Богдан  који ми је најбољи друг и саиграч у овом спорту. Пехар ми значи пуно, јер је велика мотивација за даљи рад и потврда за досадашњи труд, рекао нам је Никола, наш талентовани кошаркаш.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ