Одржан Ноћни турнир у малом фудбалу „Штулац 2022“

Срђан Удовичић

За наградни фонд од 180.000 динaра, „великог“ Ноћног турнира у малом фудбалу „Штулац 2022“, који је трајао од 24. јуна до 2. јула 2022. године, надметало се 16 екипа. Прво место и 140.000 динара припало је екипи „Гвожђара Алфа М“. Друго место и 30.000 динара освојила је екипа „Таша Спорт“, док је у мечу за треће место и 10.000 динара више успеха имала екипа „Кафе ЛМ – Ново Село“. За најбољег голмана проглашен је Драган Жупац (Кафе ЛМ – Ново Село), најбољи стрелац је Гаврило Никчевић (Гвожђара Алфа М), а најбољи играч Александар Гавриловић (Таша спорт).

У организацији Месне заједнице Штулац и ФК „Младост 1981“ из Штулца, одржан је осми турнир у малом фудбалу. Ово је био седми узастопни турнир, који је и овог пута окупио велики број посетилаца, како из Штулца тако и из околних места. Одрасли су имали прилику да током трајања турнира прате узбудљиве и неизвесне утакмице, а најмлађи да се забаве на гуменом тобогану  и дечјем игралишту. Завршног дана, пекоа се во на ражњу, а велико одушевљење пре свега деце изазвао је и долазак глумаца Марка Јовичића Димија и Тање Павловић, из актуелне теленовеле „Игра судбине“. Том приликом је Јовичић истакао, да је љубитељ оваквих турнира и да би волео да следеће године са својом екипом буде и сам један од такмичара.

Председник општине Врњачка Бања Бобан Ђуровић похвало је организцију турнира и навео да је јако лепо видети да је из године у годину све већи број посетилаца, како деце, младих, тако и старијих особа који заједно навијају за своје фаворите.

„Штулац је постао центар малог фудбала. Ово је дефинитивно најпосећенији турниру у овим крајевима на шта смо ми као локална сампуправа поносни.  У договору са организаторима турнира и одборником из Штулца, план је да већ следеће године овај догађај прерасте у Саборске дане у Штулцу, где ће основу чинити управо турнир, али ће бити присутни и други сегметни, попут концерта неке музичке звезде“, навео је Ђуровић.

Након доделе пехара и награда најбољима, Ноћни турнир у малом фудбалу „Штулац 2022“, завршен је журоком на терену где је и одржан.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ