ТУРИСТИЧКА ПРОМОЦИЈА СРБИЈЕ И ВРЊАЧКЕ БАЊЕ У ИЗРАЕЛУ

Аутор:Срећко Станојчић

Комплетна туристичка понуда Србије, од 28. јуна до 1. јула, била је представљена у Тел Авиву, другом граду по величини у Израелу. У ексклузивном делу Тел Авива, Туристичка организација Београда у сарадњи са Привредном комором Србије, промовисала је нашу престоницу, која је једна од омиљених дестинација израелских туриста.  Овај пословни догађај привукао је велику пажњу израелских медија и њихових најзначајнијих туристичких агенција.

Наше бање и градови, Тара,Увац, Копаоник, Врњачка Бања и сва места Србије, такође су изазвали велико интересовање.

Врњачку Бању промовисала је наша делегација у којој су били председник Скупштине општине Иван Радовић, помоћник председника Општине за туризам Милутин Думановић, директор Туристичке организације Иван Трифуновић и представници туристичке агенције „Спа Тревел“ Никица Пантовић и Милош Тиосављевић.

У Тел Авиву нас је дочекао конзул Србије Душан Вујовић који је био наш домаћин са људима из конзулата и Туристичке организације Израела. Израел је јако интересантна земља јер тамо живи пуно људи са ових простора. Врњачка Бања је високо котирана јер су поред наше, тамо биле присутне још једино делегације Београда и Новог Сада.

Имали смо могућност да представимо свој филм, који је трајао неких десетак минута, а на том скупу обратили су се Иван Трифуновић и Никица Пантовић. Та презентација Врњачке Бање имала је значајан ефекат, добили смо и аплаузе, а чини ми се да је Врњачка Бања  имала доста тога да покаже у односу на Београд и Нови сад. Направљени су бројни нови контакти и надам се да ћемо у годинама пред нама, имати доста гостију из Израела, изјавио је за Врњачке новине Иван Радовић, председник СО Врњачка Бања

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ