ЈУБИЛАРНИ LOVEFEST ЗАВРШЕН УЗ ОВАЦИЈЕ

Аутор:Редакција

Петнаесто издање JELEN Lovefesta завршено је јуче уз овације, а десетине хиљада посетилаца дочекало је најлепше јутро уз највеће светске звезде електронске музике.

Marco Carola and Joseph Capriati – 4 сата чисте љубави на Fire бини

Marco Carola and Joseph Capriati  су, како и сами кажу, направили б2б сет за којег ће се сви дуго сећати. Уместо договорених три, они су заједно вртели музику чак четири сата и уписали се у историју најдужег сета на Lovefestu. Већ традиционално сунчано јутро дочекано је и на Ultra Energy бини уз легенду Joe Claussell-a.

Senidah одувала публику  na Live бини

Сада већ интернационална звезда, Senidah наступила је последње фестивалске вечери и својим хитовима публику бацила у транс. Senidah је наступила пред препуном бином, а пред крај наступа извела људе, којима је ту ноћ био рођендан и заједно са њима отпевала неколико песама.

Јубиларно петнаесто издање Lovefesta публика ће памтити по одличној атмосфери, невероватној енергији и квалитетном лајнапу, у коме је свако пронашао нешто за себе. Осим велике захвалности, организатори истичу да осећају и велику одговорност да следећих 15 година фестивала буде још боље и веће. Lovefest је већ објавио датум фестивала наредне године, а више информација потражите на њиховом Инстаграм профилу lovefest.rs

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ