КАРАТИСТИ ОСВОЈИЛИ МЕДАЉЕ

Аутор:Марина Ст. Јанковић

У недељу 2. октобра 2022. године у Спортској хали „Атеница“ у Чачку, одржано је регионално карате првенство за кадете и јуниоре у организацији Карате савеза уже Србије. Ово регионално првенство уједно је и квалификациони турнир за државно првенство Србије. На првенству уже Србије наступило је око 450 такмичара из преко 65 клубова савеза уже Србије.

Две златне, једна сребрна и две бронзане медаље учинак је наших каратиста из КК „Падобранац“.  У категорији кате екипно, прво место освојили су: Лазар Манић, Матеја Радовић и Виктор Вуксановић. У категорији борбе екипно за бронзу су се изборили: Лазар Манић, Вељко Радоњић, Виктор Вуксановић и Матеја Радовић. Лазар Манић је у катама освојио друго место, а у борбама -70 kg домогао се трећег места, док је Виктор Вуксановић у катама био најбољи и освојио злато. Све честитке нашим каратистима на оствареним резултатима.

Тренер Небојша Јовановић, мастер проф. физичког васпитања и спорта поносан је на освојене медаље и остварене квалификације за државно првенство.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ