ДИРЕКТОРУ „МЕРКУРА“ ПОНОВО УКАЗАНО ПОВЕРЕЊЕ

Аутор:Марина Ст. Јанковић

Директор Специјалне болнице „Меркур“, др sc. med. Дејан Станојевић, изабран је по четврти пут за председника Скупштине Коморе Здравствених установа Србије. На четвртој седници скупштине Коморе одржаној 7. априла 2023. год. у Хотелу „М“ у Београду, комисија је једногласно донела одлуку да због активног учешћа у досадашњем раду Коморе продужи мандат председнику др sc. med. Дејану Станојевићу на још четири године. Директор „Меркура“ дефинитивно је показао да је на висини задатка који ова функција захтева, оправдао је дефинисана очекивања и стекао дугорочно поверење  чланова Коморе.

Др sc. med. Дејан Станојевић, лидер је који већ годинама успешно води свој тим и заједно са њим унапређује понуду здравственог туризма Врњачке Бање и Србије кроз програме и услуге СБ „Меркур“.  За време његовог руковођења, „Меркур“ је постао модеран бањски здравствени центар, који континуирано  ствара нове програме и улаже у иновативне пројекте, и комбинацијом знања и искуства успешно одговара свим професионалним изазовима. Директор Станојевић је лекар и менаџер  који је међу првима у Србији  препознао филозофију и дух савременог здравственог и велнес туризма и реализовао све оно што многим другим туристичким центрима још увек делује као недостижно.

Дугорочно развијајући визију савременог бањског туризма др Станојевић континуирано улаже истовремено у људе али и нове пројекте, градећи и негујући добар тим својих сарадника, у духу пријатељства, разумевања и квалитетних пословних и међуљудских односа. Гледајући у будућност, своје идеје и планове реализовао је сигурним корацима и развијао их стручно и ефикасно. Круна иновативног пословања и развојног рада  директора др Станојевића биће нови смештајни објекат „Меркур Палас“ који ће ове године отворити врата првим гостима. „Меркур Палас“ биће најмодернији бањски објекат у Србији у рангу најкомфорнијег хотела али са свим бањским услугама и врхунском бањском медицином.  Овај објекат који СБ „Меркур“ гради из сопствених средстава, допринеће чврстом позиционирању „Меркура“ на мапи здравственог туризма Србије.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ