КИПРАНИ УЖИВАЈУ У ВРЊАЧКОЈ БАЊИ

Аутор:Марина Ст. Јанковић

У Специјалној болници „Меркур“, током јуна, боравило је тридесетак гостију са Кипра. Ово је прва група гостију са Кипра који су након корона пандемије посетили „Меркур“, а пета по реду за ову агенцијску сарадњу. Чињеница да се гости поново враћају „Меркуровим“ услугама, указује да је постоји велико задовољство квалитетом и да је било питање тренутка када ће се прва група упутити за Србију и Врњачку Бању. Разлог сталног повратка у „Меркур“ засигурно је квалитет понуде и услуга која им се пружа. Неки од гостију дошли су први пут, док су многи по други или трећи пут у „Меркуру“.

– Током боравка у „Меркуру“ Кипрани су уз Општи Медицински Пансион који је за њих био уговорен, користили бројне дијагностичке услуге као и третмане за негу, терапије блатом и масаже. Боравак у бањи искористили су и да би се упознали су се са културом и традицијом Србије. Обишли су манастире који се налазе у околини Врњачке Бање што је такође оставило веома позитиван утисак на њих. Ова сарадња прерасла је у, може се рећи, пријатељство па и у наредном периоду очекујемо нове групе гостију са Кипра, рекла нам је Бојана Бељић, ПР СБ „Меркур“.

Комплименти које Кипрани упућују „Меркуру“, Врњачкој Бањи и Србији, посебно пријају ако се има у виду да је Кипар живописна туристичка дестинација.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ