Још 5 дана до почетка највећег издања фестивала љубави

Аутор:Врњачке новине

Lovefest, 29. јул 2023. – Уколико још увек нисте обезбедили своју улазницу за Tuborg Lovefest, остало је мање од 24 сата да то урадите по најповољнијој цени. Шеснаесто издање Tuborg Lovefesta почиње за само пет дана, од 3. до 5. августа у Врњачкој Бањи, а од вечерас суботе 29. јула у поноћ очекује се поскупљење свих врста улазница. Карте су доступне у свим пословницама Gigstixa и Tickets.rs, као и путем сајта www.lovefest.rs.

Према речима организатора комплети карата за сва три дана фестивала готово су распродати, док је мали број остао и за оне који желе да у музици уживају из удобности VIP -а.

Звезде највећих светских фестивала и клубова стижу на Tuborg Lovefest – ускоро детаљна сатница.

Овогодишње издање Tuborg Lovefesta сасвим сигурно биће најјаче које је фестивал имао за чак 16 година постојања. На највећу бину фестивала, Fire Stage, стижу светске легенде међу којима су Marco Carola, Charlotte de Witte, Adam Beyer, 999999999, Seth Troxler, Enrico Sangiuliano, Pan-Pot, William Djoko, Chris Liebing, Dennis Cruz и више од 100 извођача. Ultra Energy Stage угостиће извођаче међу којима су двојац Fjaak, чувени амерички ди-џеј Louie Vega, Radio Slave, Hunee, Eternal Love и Fred P, а фестивал ће затворити DJ Deep. На најмању бину на свету Stage 99 стижу Eelke Klejin, Gina Jeanz, Manda Moor, Sirus Hood, Laolu, a нa Vodavoda H2O бину се поново враћа William Djoko, који је прошле године на Олимпијском базену направио журку за памћење.

Први Циркус кабаре већ 1. августа

Осим већ добро познатог музичког програма, у оквиру новог издања фестивала своју зону имаће и чувена Циркобалкана. Под слоганом #ЖивиЦиркус Циркусфера и Lovefest представиће и приближити посетиоцима све одлике савременог циркуса кроз представе, специјалне тачке и радионице. Циркусфера ће специјално за све госте у Врњачкој Бањи 1. и 2. августа, дан пре званичног почетка фестивала, одржати представу под називом „ Love CirkusKabare “, а број места је веома ограничен. Осим тога током три фестивалска дана, публика фестивала имаће прилику да присуствује бројним радионицама и тачкама савременог циркуса.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ