НАЈАВА ОДРЖАВАЊА 56. СРБИЈА РЕЛИЈА

Аутор:Марина Ст. Јанковић

У Великој сали СО, 8. августа одржан је састанак поводом организовања 56. Србија релија 24. септембра у Врњачкој Бањи. Петар Матовић, генерални секретар Спортског ауто картинг савеза Србије, Бранислав Пијевић, менаџер за спорт АМСС и директор 56. Релија и Иван Јевтић, члан спортске комисије такмичења и представник АМСС и САКСС и Душан Стевановић, члан ОВ задужен за спорт и пројекте, обратили су се присутним сарадницима из Врњачке Бање, Бруса и Александровца.

– Ми сад правимо заједничку причу, од 22. до 24. септембра, имамо 56. Рели, шести у Врњачкој Бањи и наравно, са нашим колегама из АМСС и САКСС трудићемо се да одрадимо организацију што боље. Очекујемо много гостију из земље и иностранства. Надам се да ће и ове године све протећи у најбољем реду. Наравно, дефинисаћемо задатке на овом састанку, рекао је Душан Стевановић.

– Правимо прве оперативне и радне договоре. Србија рели је највеће аутомобилско такмичење у Србији. Право организације добијамо преко АМСС. У сарадњи са општинама Врњачка Бања, Брус и Александровац организујемо ово такмичење већ шесту годину заредом. Очекујемо око педесет учесника. Врњачка Бања је одличан домаћин. Наш задатак је да макар поновимо прошлу годину и оно што је ново је да је сам рели добио на важности, европски ранг, рекао је Петар Матовић и захвалио се Врњачкој Бањи као домаћину.

– Прошле године смо добили високе оцене и похвале за целокупан амбијент. Очекујем од овог Релија да буде исти као прошле године, па и за нијансу мало бољи, наводи Бранислав Пијевић.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ