НОВОГОДИШЊИ КОНЦЕРТ ВРЊАЧКИХ ШКОЛА

Аутор:Весна Ђорђевић

Шта се све може кад се врњачки ђаци сложе, када се удруже памет и таленат, рад и труд, младост и позитивна енергија показао је једночасовни програм који су уз помоћ својих професора припремили ученици четири школе и извели у врњачком Биоскопу 26. децембра на радост родитеља и пријатеља.

Осмишљен као својеврсна новогодишња честитка, награђен бурним аплаузима и сјајном конекцијом са публиком, ученици ОШ „Попински борци“ и професорка Јелена Сеочанац, гимназијалци и професор Игор Матић, ђаци Угоститељско-туристичке школе и професорка Данијела Васовић и професорке Анушка Николић, Ивана Цветковић и Катарина Манчић са децом из Музичке школе „Стеван Мокрањац“ из Краљева одељење Врњачка Бања, успели су да концертом остваре циљ – да покрену празничну енергију и повеже све присутне.

– Школе које већ годинама имају изузетно лепу сарадњу направиле су програм пун музике, песме и лепе речи у нади да ће публика уживати онолико колико смо и ми припремајући га за извођење. Иначе, морам да приметим да су нам деца дивна и да смо, рецимо, ми у Музичкој школи још једном добили сјајну генерацију паметне и талентоване деце, заинтересоване за рад, деце која су, можда, и почела да свирају на иницијални импулс родитеља, али то резултира једном сјајном причом, а ја волим да кажем “уђите само једном у моју учионицу и нећете више никад изаћи из ње”, рекла нам је у сјајној атмосфери након програма Анушка Николић, професорка.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ