На фотографији: Fire Stage

Фестивали се враћају

Марина Ст. Јанковић

После много ишчекивања, коначно стижу сјајне вести! Према изјавама званичнка и чланова Кризног штаба, фестивалско лето ће се ове године догодити у Србији. Тако ће се, после једногодишње паузе, од 5. до 7. августа, публика Lovefest-a поново наћи пред светским звездама у Врњачкој Бањи.

– Веома смо срећни због изјава и информација које стижу од званичника државе и верујемо да ће, уз праве прописане мере, овог лета бити могуће вратити нормалан живот у Србији. Оваква вест значи опоравак, не само за Lovefest, већ и за комплетан туризам Врњачке Бање и региона, угоститеље, хотелијере и бројне друге привредне гране, поручују из организације.


Овако оптимистичне изјаве сасвим сигурно су плод вишемесечног залагања фестивала да у оквиру иницијативе Safe Events Serbia дефинише четири потенцијална сценарија која воде ка нормализацији живота и враћању музичким догађајима у нашој земљи. Иницијатива је покренута у циљу креирања посебног и провереног пакета мера, које је могуће предузети како би у Србији било могуће организовати догађаје већег формата.

Према инфорамцијама званичника приступ фестивалу биће омогућен свим вакцинисаним посетиоцима, као и оним посетиоцима који имају антитела, док ће за све остале бити омогућен брз антигенски тест.

Извор: Телеграф

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ