Успех наших петоро џудиста

Аутор:Марина Ст. Јанковић
ШКОЛСКО ПРВЕНСТВО ЦЕНТРАЛНЕ СРБИЈЕ У ЏУДОУ ЗА УЧЕНИКЕ ОСНОВНИХ И СРЕДЊИХ ШКОЛА

Настављају се успеси врњачких џудиста. Овог пута, чланови Џудо клуба „Гоч“ који су представљали своје школе и Врњачку Бању на појединачном Првенству Централне Србије, одржаном у Нишу 20. и 21. априла изборили су пет пласмана за такмичење на нивоу Републике. Школско првенство Централне Србије ове године је било изузетно јако такмичење, а учествовало је скоро 500 такмичара из 416 основних и средњих школа са територије Нишког, Пиротског, Топличког, Расинског, Рашког, Јабланичког, Пчињског, Зајечарског и Борског округа.

Најбоља у својој категорији, Теодора Ђорђевић

Чланови Џудо клуба „Гоч“  Врњачка Бања наступили су као ученици својих школа  21. априла и постигли су сјајне резултате.

Ученица Угоститељско туристичке школе, Анита Радуловић, у категорији до 52 kg, чији је наставник Иван Пауновић  изборила се за друго место и диплому. Врњачка гимназијалка Тијана Пљеваљчић у категорији до 57 kg освојила је друго место. Са освојеним другим местом могу да се похвале и гимназијалци Ненад Савковић, +90 kg и Лазар Пљеваљчић у категорији до 73 kg, а њихов наставник је Иван Бурмаз.

Из Основне школе „Бане Миленковић“ Ново Село, заблистала је Теодора Ђорђевић у категорији +63 kg. Она је освојила прво место и диплому.

Врњачка петорка остварила је пласмане на Републичко школско првенство које ће се одржати  12. и 13. маја 2021. године у Новом Саду.

Тренер Џудо клуба „Гоч“ Врњачка Бања, Зоран Стаменић веома је задовољан постигнутим успесима произашлим из континуираног вежбања и посвећености овом спорту.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ