На фотографији: Бојан Ђорђевић Бокси

Хуманитарно вече сатире и хумора

Срећко Станојчић

БОКСИЈЕВА ХУМАНИТАРНА САТИРА И ХУМОР

Хуманитарно вече сатире и хумора Бојана Ђорђевића Боксија, одржано је 30. маја у врњачком биоскопу. Улаз је био слободан али је сав приход од добровољних прилога по његовој идеји „отишао“ Женском центру „Милица“ за помоћ оболелима од канцера, чиме је вече било хуманитарно, сатирично и са пуно његовог хумора на различите теме из свакодневног живота.

Бојан Ђорђевић Бокси

Због епидемиолошких мера, он је своје сатиричне стихове публици представљао два пута али ће за женску публику, коју за ову прилику није позвао због повременог коришћења вулгарних речи у духовитом контексту, одржати накнадно и за ту прилику припремити примеренији садржај.

-Сасвим случајно сам прво почео да пишем стихове, видео сам да то излази из мене и када сам скупио довољно материјала да могу да направим неку приредбу, одлучио сам да то буде хуманитарна приредба  за Женски центар „Милица“ и жене оболеле од рака дојке, наглашава  Бојан Ђорђевић Бокси. На питање новинарке Врт-а, како то да је било само мушке публике, а помоћ се намењује женама, он је објаснио да је у питању сатира, да има вулгарних стихова и није желео да се жене осећају непријатно, а да је за женску публику планирана посебна представа у току лета. За Женски центар „Милица“ прикупљено је 34 900 динара.

Донирање добровољних прилога за Женски центар „Милица“
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ