На фотографији: Џудо клуб „Гоч“

Првенство Централне Србије у џудоу

Марина Ст. Јанковић

ТРИ МЕДАЉЕ И ТРИ ПЛАСМАНА

Џудисткиња Теодора Ђорђевић у категорији +63 kg  освојила је прво место и златну медаљу на појединачном Првенству Централне Србије за старије дечаке и девојчице. На овом Првенству које је одржано 15. маја у Хали „Мика Антић“ у Нишу учествовало је седморо такмичара Џудо клуба „Гоч“ из Врњачке Бање, а поред Теодоре, још два дечака су освајањем медаља, и то бронзаних, остварили пласман на Првенство Србије: Лука Симић у категорији до 60 kg и Сергеј Гочанин у категорији +73 kg.

Теодора Ђорђевић

– Имала сам три борбе. Све три моје противнице пружиле су јак отпор, али била сам јача, показала сам бољу технику и то је превагнуло. Највећа подршка коју имам, поред родитеља, рођака и пријатеља је мој тренер, Зоран Стаменић. Он је изузетан тренер, тражи од нас велику посвећеност, дисциплину, али исто тако, преноси нам своје знање, пуно ради са нама како бисмо орджали кондицију и снагу, рекла нам је Теодора Ђорђевић.

Теодора Богићевић у категорији + 63 kg заузела је седмо место као и Урош Боћанин у категорији до 73 kg. Огњен Мајсторовић у категорији + 73 kg завршио је на петом месту, а Андреј Цветковић био је седми у категорији + 73 kg.

На овом Првенству у организацији Џудо Савеза Централне Србије учествовало је 105 такмичара из 23 клуба. Џудо клуб „Гоч“ је у укупном пласману заузео седмо место.

М.Ст.Ј.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ