На фотографији: Дирекотр Ђуровић уручује решење

Први корак за боље сутра

Срђан Удовичић

ПОМОЋ ПОРОДИЦИ ЦВЕТКОВИЋ ИЗ ВРАНЕША

Милан Цветковић са своја два сина, живи у Вранешима. Млађи син похађа седми разред Основне школе „Бранко Радичевић“ у Вранешима, док је старији син матурат Шумарске школе у Краљеву. С обзиром да кућа у којој живе није имала прикључак на водоводну мрежу, Савет Месне заједнице Вранеши захтевом се обратио Скупштини Друштва „Врући извори“ доо Грачац, да овој породици одобри прикључење на водоводну мрежу.

– На основу захтева Савета Месне заједнице Вранеши за прикључак на водоводну мрежу за породицу Цветковић Милана из Вранеша, иначе расељеног лица са Косова и Метохије, која живи у нехуманим условима, без прикључка на електричну мрежу, без воде и канализације и без сталних материјалних прихода, Скупштина Друштва „Врући извори“, донела је Одлуку да се овој породици одобри  прикључење на водоводну мрежу водовода  2 „Товарница“ у Вранешима са статусом „привремени“ без плаћања накнаде за прикључење, а искључиво да користи воду за пиће и хигијенске потребе за време док се не поправи материјално стање ове социјално угрожене породице. Све трошкове рада и материјала за извођење прикључка на водоводну мрежу, који износе око 60 хиљада динара, као помоћ овој социјално угроженој породици сносиће „Врући извори“, рекао је Бобан С. Ђуровић, директор Врућих извора.

Чесма – донација Црвеног крста Врњачка Бања

У име Општинске организације Црвеног крста Врњачка Бања, Слободан Дишовић, донирао је чесму, која ће бити постављена у дворишту куће Цветковића.

– Донација ове чесме представља један симболичан поклон за ново сутра, за боље сутра и верујем да ће након решавања овог проблема с водом, убрзо бити решен и проблем прикључка струје, како би ова породица која живи у веома тешким условима, ускоро имала основне услове за живот“, говори Дишовић.

Велику захвалност Месној заједници Вранеши, Друштву „Врући извори“ доо Грачац и Општинској организацији Црвеног крста Врњачка Бања, исказује Милан Цветковић и истиче да је ова помоћ веома значајна за њега и његове синове.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ