Вакцинисан председник СО Врњачка Бања

Аутор:Срђан Удовичић

Радовић позвао Врњчане да се вакцинишу

Председник Скупштине општине Врњачка Бања Иван Радовић 15. маја, примио је вакцину Фајзер, на пункту у Спортској хали „Владе Дивац“ и позвао Врњчане да ураде исто како би заштитили себе и друге од могућности заразе корона вирусом.

Председник СО Врњачка Бања на вакцинацији

„На овај начин, својим личним примером, желим послати поруку да је масовна имунизација пут до заједничког циља, не само заштите живота и здравља, већ је изузетно битна за развој економије и враћање живота у нормалне токове.  Велику захвалност исказујем медицинским радницима, који се дуже од годину дана, посвећено и професионално, боре против овог опасног непријатеља, а такође и свим својим суграђанима који су се вакцинисали и својим одговорним поступком показали бригу о свом здрављу и здрављу својих најближих. Овим путем, апелујем на све Врњчане који још увек нису примили вакцину, да то учине, како бисмо у што краћем временском периоду дошли до колктивног имунитета“, изјавио је Радовић, који је примио прву дозу вакцине, упркос антителима након прележане короне.

Сви грађани Врњачке Бање могу искористити могућност имунизације и без пријаве преко е-управе. Вакцинација се врши у Спортској хали „Владе Дивац“, а грађанима Врњачке Бање су на располагању све четири вакцине које су у оптицају. Са здравственом књижицом најпре ће на пункту попунити сагласност за понуђену вакцину, да би након обављеног прегледа била извршена вакцинација и добијена даља упутства.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ