Младе репрезентативке Србије у фудбалу угостили представници Општине

Аутор:Срећко Станојчић

ИЗ ВРЊАЧКЕ БАЊЕ СЕ ОДЛАЗИ ПО УСПЕХ

Селектори и репрезентативке Србије у фудбалу у селекцијама до 17 и 19 година, које се припремају у Врњачкој Бањи за предстојећа такмичења, били  су 9. јула гости представника локалне самоуправе. Очекују их квалификације за европско првенство у септембру, а успех  су им пожелели председник СО Иван Радовић, члан Општинског већа задужен за спорт Душан Стевановић и председник Спортског савеза Врњачке Бање и директор Спортског центра Душан Радовић.

Услови за тренинге и смештај у хотелу „Соларис“ су према њиховим утисцима на високом нивоу, а срдачност Врњчана оправдали су представници Општине када су их дочекали са ружама.

Речи захвалности домаћинима, упутила је селекторка женске фудбалске реперезентације до 19 година Лидија Стојкановић, која је похвалила и особље хотела „Соларис“ на пажњи, гостољубљивости и смештају али и људе који одржавају терен на коме тренирају. Посебну захвалност упутила је Владимиру Прши Јовановићу и селектору А репрезентације Предрагу Гроздановићу који су најзаслужнији за њихов долазак у Врњачку Бању.

Селектор женске фудбалске репрезентације до 17 година Драгиша Зечевић такође је задовољан условима, храном, смештајем и тереном али и трудом свих који су задужени за одржавање тог терена. Зечевић је изразио жељу да буде још таквих терена у Врњачкој Бањи, а домаћини су то и обећали.

Селектор А женске фудбалске репрезентације Србије Предраг Гроздановић, који је и најзаслужнији за боравак и припреме младих репрезентативки у Врњачкој Бањи, рекао је да је његова идеја, да база женског фудбала буде у Врњачкој Бањи која би требало да постане озбиљан центар за овакве врсте припрема. Председник СО Иван Радовић је уз срдачан осмех рекао да се из Врњачке Бање одлази по успех. На крају сусрета, домаћини су најавили изградњу још два фудбалска терена. Душан Стевановић, члан Општинског већа задужен за спорт, најавио је да ће уз терене бити обезбеђени и пратећи садржаји.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ