Врњачке терме и Висока пословна школа „Проф. др Радомир Бојковић“

Срђан Удовичић

Потписан уговор о пословно техничкој сардњи

Уговор о пословно техничкој сарадњи потписале су Врњачке терме и Висока пословна школа „Проф. др Радомир Бојковић“. Испред Врњачких терми уговор је потписао директор Иван Ђорић, док је у име Високе школе потпис ставила Мирјана Стевановић, д.в директорка ове образовне установе.

„На моје велико задовољство, Врњачке терме су потписале уговор о сарадњи са Високом пословном школом из Крушевца, која послује скоро три деценије. Драго ми је што ћемо имати прилику да своја знања и искуства из области туризма, угоститељства, економије и менаџмента пренесемо на студенте ове школе, а који ће, једног дана, верујем бити и део нашег колектива“, рекао је директор Врњачких терми, Иван Ђорић.

Висока пословна школа „Проф. др Радомир Бојковић“, почела је са радом 1993. године, а ове године уписује 28 генерацију студената.

 „Уговор са Хотелом „Врњачке терме“ потписан је ради успостављања сарадње у реализацији стручне праксе као вида организоване припреме студената за примену стечених теоријских и савладавање пословних вештина у пракси. Укратко, циљ овог уговора је спој теорије и праксе“, речи су Мирјане Стевановић, директорке школе.

Висока пословна школа „Проф. др Радомир Бојковић“ уписује студенте на четири студијска програма: менаџмент, економија, туризам и угоститељство и пословна информатика. Право уписа имају кандидати са завршеном средњом школом, у трогодишњем и четворогодишњем трајању.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ