НОВА НАДА ВРЊАЧКЕ КОШАРКЕ

Марина Ст. Јанковић

ПЕХАР ЗА НИКОЛУ МИХАЈЛОВИЋА

Дванаестогодишњак који већ четири године тренира у Кошаркашком клубу Гоч, Никола Михајловић, почетком јула месеца боравио је на кампу Академије Ребрача на Златибору. На камп је отишао на своју личну иницијативу јер је желео да прошири своја знања и искуства у домену кошарке која је његова велика љубав. Уз подршку родитеља жеља му је испуњена и тих седам дана Никола је тренирао са 80-оро деце из различитих крајева Србије а делом и из иностранства. Камп је осмишљен да полазницима пружи напредна кошаркашка знања по методи Жељка Ребраче, а на основу његовог екстензивног искуства из НБА и Евролиге. Стручни тим кампа чине истакнути спортски професионалци са дугогодишњим искуством у раду са децом.

Никола Михајловић са заслуженим признањем

На крају кампа додељене су дипломе свим учесницима, док су за појединце који су се истакли додељени пехари. Управо је Никола понео један пехар за Врњачку Бању – као признање за МВП играча кампа за млађе узрасте.

– Учешће на кампу Академије Ребрача је за мене било дивно искуство. Радио сам са одличним тренерима, упознао пуно добрих младих играча и стекао пуно нових пријатеља. Пехар за МВП играча ми значи пуно, јер је велика мотивација за даљи рад и потврда за досадашњи труд, рекао нам је Никола.

По повратку са кампа Никола се прикључио екипи другара из Трстеника, у екипи Sanex pro која је освојила прво место на турниру 3×3 у Трстенику.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ