Вечерас последње вече Јелен Lovefesta

Аутор:Редакција

Дочекано још једно јутро на највећој бини у Србији

Lovefest, 7. август 2021. – Други фестивалски дан почео је врело већ од 15 часова када су на ВОДАВОДА Х2О бини наступили Joseph Capriati и Seth Troxler. Њих двојица направили су сет за памћење, а уз њих наступале су и легенде домаће сцене Марко Милосављевић и Дејан Милићевић.

 

Публика дочекала чувено Coke Fire јутро уз Loco Dice-a

Друге фестивалске ноћу на Coke Fire бини наступили су Seth Troxler, Loco Dice, а на бис је дошао и Joseph Capriati, који је другу ноћ заредом одушевио публику. На Ultra Energy Stage публика је осванула уз музику коју су пуштали Jamie Tiller, Tornado Wallace, DJ Fett Burger i Telephones.

 

Zoi, Fox i Surreal направили пометњу међу фановима

Најенергичнија бина, Jameson Live Stage синоћ је свој програм отворила наступом младе уметнице Zoi, која је своје хитове певала углас са хиљадама фанова. Fox i Surreal направили су спектакл за памћење, а уз њих су наступили Kene Beri, Zicer Inc, Elon i Brzo Trči Ljanmi

Горки лист 99 Stage најпопуларнија најмања бина на свету

Ако је Fire бина највећа у региону, Горки лист 99 Stage је најмањи на свету, јер прима само 99 људи у исто време. Ова бина била је константно препуна људи, а на њој већ годинама уназад наступају младе наде и популарни млади домаћи извођачи.

Apollonia, Jamie Jones, Artan Lili i Buč Kesidi  звезде последње фестивалске вечери

Последњег фестивалског дана на ВОДАВОДА Х2О бини наступиће домаћи извођачи Vietmens i Kristijan Molnar. Na Coke Fire Stage стижу William Djoko, Apollonia i Jamie Jones, док ће Ulstra Energy Stage бити домаћин за извођаће међу којима су Alton Miller, Patrice Scott, Lakuti i Tama Sumo. Четрнаесто издање Јелен Lovefesta затвориће амерички ди-џеј Timmy Regisford, који на сцени траје већ више од три деценије.

На Jameson Live Stage долазе Artan Lili и Buč Kesidi, а на Горки лист 99 Stage Cristina Lazic, Natasha, Runy, Shimammo, DJ Lale i Cvtkvc.

Ко може да посети фестивал?

Подсећамо да на фестивал могу да дођу сви они који имају потврду о вакцинацији (зелени сертификат или одштампану потврду) или негативан PCR тест не старији од 72 сата, потврду о прележаној болести Covid-19, не старију од шест месеци или било који антигенски тест урађен у овлашћеној лабораторији не старији од 48 сати, или одрађен на улазу у фестивалску локацију по повлашћеној цени уз карту.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ