Лопте на поклон основним школама у Врњачкој Бањи

Срђан Удовичић

У циљу подизања квалитета наставе физичког васпитања, Општина Врњачка Бања је обезебедила лопте за екипне спортове, ученицима основних школа: „Попински борци“ – Врњачка Бања, „Младост“  – Врњци, „Бане Миленковић“ – Ново Село и „Бранко Радичевић“ – Вранеши.

У име општине, члан већа задужен за спорт, Душан Стевановић је 27. септембра 2021. године, у дворишту Основне школе „Попински борци“ спортске реквизите поделио професорима физичког васпитања основних школа с подручја врњачке општине. Како је Стевановић навео, овој акцији претходио је састанак с професорима физичког васпитања, који су исказали за којим спортским реквизитима постоји потреба у њиховим школама, како би Општина исте набавила.

Професор физичког васпитања са местом наставника у ОШ „Бане Миленковић“, Александар Цветљанин захвалио је у своје и у име својих колега, на овој помоћи и истакао да овакве донације много значе како би се  подстакло бављење ученика спортом и уједно унапредили услови рада.

Овом приликом подељено је 30 фудбалских, 27 кошаркашких, као и по 25 лопти за одбојку и рукоммет. Подељено је 8 меких лопти за игру „између две ватре“, 4 мреже за лопте, као и рекети и лоптице за стони тенис.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ