ПЕТО ВЕЧЕ МОДЕ, СТИЛА И ГЛАМУРА У ТОНАНТИЈУ

Срећко Станојчић

ФАНТАСТИЧНО, ТОНАНТИЧНО

Одавно на једном месту у Врњачкој Бањи није било лепшег и елегантније обученог „света“, као синоћ у хотелу „Тонанти“. Вече моде, стила и гламура, одржано је пети пут, уз две модне ревије и сјајну организацију. Ако бисмо тражили једну реч која то описује, синоним за „фантастично“ био би „тонантично“. Вече моде, стила и гламура, раније је одржавано у опери и театру „Мадленијанум“ у Београду.

Креаторка Биљана Типсаревић и водитељ Дејан Пантић

Након две модне ревије на којима су представљене нове колекције познате креаторке Биљане Типсаревић и нишког модног бренда „Душан стил“, додељене су награде лауреатима уз наступе Иване Јордан и врњачке поп певачице Маје Маринковић. За „Модни бренд године“, награду је добила манекенка Ивана Батаковић за свој бренд „AASHA“, Сузана Манчић, била је лауреаткиња у категорији „Јединствени модни стил“, за ексклузивни дизајн намештаја „Voodline design“, Ивана Јордан, као модна поп дива године, Душан Петровић, као модни фотограф године. Биљана Типсаревић, као модна дизајнерка године, Данијела Коматовић, као уметница године, „Little Nest“ за медицинску униформу године и „Mp contur“ за дизајн тренерки.

Директор  хотела „Тонанти“ Александар Гвоздић, рекао је да су сви учесници ове манинфестације већ неколико дана у Врњачкој Бањи, да носе лепе утиске из „краљице српског туризма“, чиме хотел „Тонанти“ на овај начин представља сопствени али и потенцијал Врњачке Бање на највишем могућем нивоу.

– Врњачка Бања је створена за високи туризам,  припремамо још много оваквих догађаја, већ у наредних пар недеља следи једна хуманитарна манифестација, где ће преко десет познатих личности на бањској променади продавати домаће производе, палачинке, кифлице, гибанице, а сва прикупљена средства од продаје ићи ће као помоћ, једној од породица у Врњачкој Бањи којој је помоћ најпотребнија,  изјавио је директор „Тонантија“.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ