ВЕТЕРАНИ ВАТЕРПОЛО КЛУБА ГОЧ НА ТУРНИРУ У ШАПЦУ

Редакција

Ветерани Ватерполо клуба Гоч из Врњачке Бање учествовали су од 17 до 18. септембра на турниру ветерана „Шабачка чивија 2021“. На турниру је учестовало 8 екипа, које су у два дана одиграле 18 утакмица. Иако је на оваквим турнирима резултат у другом плану, остаће негде записано да је златни трофеј подигла екипа ветерана Београд, након победе над Пијаним сомовима из Београда, док је треће место заузела екипа домаћина – Шабац. Екипа Гоча, која није пошла у најјачем саставу, заузела је последње место.

На турниру су учествовале и екипе: Партизан из Београда, Јадран из Херцег Новог, Бијела из Бијеле, Штуке из Смедеревске Паланке и Гоч из Врњачке Бање. У феноменална два дана ветерани су показали да љубав према спорту не пролази са годинама, а исто важи и за такмичарски дух. Многе утакмице су показале да не заостају за прволигашким квалитетом, а љубав према ватерполу био је одличан мотив да се окупе и друже екипе са разних меридијана у Шапцу.

За врњачке ветеране наступали су: Никола Војновић, капитен, Горан Јованчевић, Иван Грковић, Мирослав Чеперковић, Јован Перовић, Ђорђе Мићовић, Иван Петровић, Далибор Милетић, Александар Радуновић, Немања Ђоковић, Милош Јовановић, Саша Карамарковић, и Милан Војновић. Такође, за Гоч је наступао и Владимир Радуловић из Ватерполо клуба ветерана Капиталци Чачак.

На свечаној вечери, поред трофеја, свим учесницима уручене су захвалнице за учешће на турниру. Такође, додељена су и признања у категорији најбољи играч, најбољи голман, најстарији учесник, али и једно шаљиво признање у чивијашком духу за ветерана који је уместо у базену своју вештину исказао у кафани. Ветерану Гоча, Мирославу Чеперковићу (1957) за мало је измакла титула најстаријег учесника, која је отишла у руке учесника из Херцег Новог који је 1952. годиште.

Све учеснике туринира повезује љубав према ватерполу, а ветерански ватерполо присутан је широм бивше Југославије. Нажалост, услед пандемије корона вируса изостало је учешће екипа из Републике Српске, Северне Македоније, Хрватске и Словеније.

Д.М.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ