Џудисти

НОВИ УСПЕСИ ВРЊАЧКИХ ЏУДИСТА – ТЕОДОРА И ЛУКА ОСВОЈИЛИ МЕДАЉЕ

Аутор:Марина Ст. Јанковић

Једна такмичарка Џудо клуба „Гоч“ Врњачка Бања представљала је Врњачку Бању на Међународном џудо турниру „Турнир малих шампиона“ који је  одржан  9. октобра у Панчеву у Хали спортова, у техничкој организацији ЏК „Академија Јочић“.

Наиме, Теодора Ђорђевић (2007) у категорији + 63 kg изборила се за друго место и сребрну  медаљу. У овој категорији је наступило осам такмичарки и Теодора је после две победе  и пораза у финалу освојила сребрну медаљу.

На овом  Џудо турниру учествовало је 356 такмичара из 38 клубова. Поред  клубова из Србије  наступили су и клубови из Републике Српске „Српски соко“ из Зворника и „Звијезда“ из Бања Луке.

Теодора Ђорђевић и Лука Симић окитили су се медаљама на Џудо турниру „Куп Жупе 2021“  који  одржан 10. октобра у Александровцу у Спортској хали, у техничкој организацији ЏК „Жупа“.

Теодора Ђорђевић (2007) у категорији + 63  kg имала је осам такмичарки у својој категорији и после три победе освојила прво место и златну медаљу. Лука Симић (2008) у категорији до 73 kg пласирао се на треће место и освојио бронзано одличје.

Од Зорана Стаменића, председника ЏК „Гоч“ и тренера, сазнајемо да је на овом Џудо турниру  учествовало је  196 такмичара из 24 клуба.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ