АМБАСАДОРИ ДОБРЕ УСЛУГЕ!

Аутор:Марина Ст. Јанковић

После две године: Јубиларна додела признања

После читаве две године од последњег сусрета хотелијера, 17. децембра у београдском Хотелу Crowne Plaza, на ексклузивној Гала вечери хотелијера окупиће се, уз поштовање свих епидемиолошких мера, припадници хотелске индустрије из читаве Србије, њихови пословни пријатељи, високи званичници и угледни гости из света дипломатије, привреде, образовања и медија.

Биће то елитни годишњи Б2Б и Б2С догађај, под покровитељством Министарства трговине, туризма и телекомуникација Републике Србије, уприличен поводом XV јубиларне доделе признања под брендом „Амбасадори добре услуге“, које представља ексклузивну ознаку квалитета, симбол изврсности и престижа у професији, својеврсни „Оскар“ хотелијерства који ће ове године бити додељен најуспешнијима у хотелској индустрији и то у 13 категорија.


Стручни жири од 9 угледних чланова, којим председава проф. др Слободан Унковић, професор емеритус, на Гала вечери прогласиће лауреате за 2020/2021. годину. Биће то овог пута они који су храбро одговарали на изазове током ове две године, истрајали у одбрани квалитета и, упркос свему, успели да остваре вредне пословне резултате. За сваку категорију признања, Стручни жири номиноваће по три потенцијална добитника. Куриозитет је што ће по први пут, нови „амбасадори“ бити проглашени по истом принципу као и добитници „Оскара“ у филмској индустрији – отварањем запечаћене коверте на церемонији доделе признања 17. децембра на Гала вечери хотелијера!

Биће то коначно једно дивно звездано вече на „амбасадорском“ нивоу, пуно изненађења и радости, занимљивих сусрета колега и пријатеља, опуштеног дружења старих и нових „амбасадора“, вече које ће показати снагу и виталност  „амбасадорске“ индустрије којој с поносом припадају. Вече које, баш зато што је уникатно, елитно и тако престижно – никако не треба пропустити!

Да подсетимо: Признање Амбасадори добре услуге установило је истоимено струковно удружење, у сарадњи са редакцијом часописа „Туристички Свет“, још 2006. године, с идејом да награђујући најзаслужније охрабрује хотелијере на раст и позитивне промене. Под покровитељством Министарства трговине, туризма и телекомуникација, ово  признање додељује се  већ годинама најуспешнијима у хотелској индустрији, туризму и пратећој привреди у Србији за: искорак у освајању и одбрани квалитета производа и услуга, њихово унапређење, иновативност, постављање нових стандарда и профитабилнијих концепата, тимски рад, као и за  изузетне пословне резултате у текућој години.

После 15 година, организацији елитне Гала вечери хотелијера и доделе признања, Амбасадорима добре услуге придружила се Libra Consulting.

За више информација: www.adu.rs

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ