Помоћ у огреву интерно расељеним лицима

Аутор:Срђан Удовичић

У сали Скупштине општине Врњачка Бања, 1. новембра 2021. године, педеседет ваучера за огрев интерно расељеним лицима поделили су председник општине Врњачка Бања, Бобан Ђуровић и председник СО Иван Радовић у присуству директора ЈП „Шуме Гоч“ Ивице Лазаревића.

Председник СО Врњачка Бања, Радовић је истакао да је било пријављено 94 лица, да је по конкурсу рангирано 50, те да ће накнадним конкурсом бити обухваћени сви они који испуњавају услов за помоћ у огревном дрвету, а који се нису нашли у првој подели.

Традиционално настављамо са активностима којe побољшавају услове и квалитет живота свих вас. Овом приликом похваљујем цео тим који координира са Комесаријатом за избегла и интерно расељена лица Републике Србије и локална лица која обављају те послове, а то је до скора био Александар Миљаковић и у његовом тренутном одсуству Марина Станковић. Председник Радовић је у сталној комуникацији са локалним повереништвом и повереништвом на републичком нивоу како би општина Врњачка Бања учествовала на свим конкурсима и аплицирала за средства европских фондова, а на добробит свих интерно расељених лица који живе на територији општине Врњачка Бања. Овом приликом апелујем на све грађане да се вакцинишу и заштите себе од корона вируса“,  рекао је председник врњачке опшптине, након чега је поделио ваучере за два кубна метра огревног дрвета.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ