Спортска хала „Врњачка Бања“ добија климатизацију

Срђан Удовичић

Спортска хала „Врњачка Бања“ отворена је 2008. године и представља мултифункционални објекат погодан за организовање спортских манифестација, утакмица, припрема, тренинга и кампова, као и различитих културно забавних догађаја. Како би услови били погодни за одржавање поментутих догађаја, било је неопходно климатизовати халу.

Према пројекту Општинске стамбене агенције, радове на уградњи керијер расхладне машине у спортској хали, изводи  предузеће за инжењеринг и промет Интерклима из Врњачке Бање. Вредност пројекта је 11 милина динара, од чега је 7,5 милиона динара обезбедило Министарство омладине и спорта, док је 3,5 милиона динара опредељено из локалног буџета.

Радове је у пратњи директора Спортског центра Врњачка Бања,  Душана Радовића, обишао председник врњачке општине Бобан Ђуровић који је том приликом нагласио да је климатизација била недостајући елемент, како би хала у потпуности била у функционалном стању и одговорила захтевима свих професионалних спортских припрема. Завршетак радова се очекује до краја новембра, да би након тога уследили радови на сређивању 1300 квадрата паркета, чија је процењена вредност око два милиона динара. Зимски период биће искоришћен за комплетан завршетак радова, како би Спортка хала „Врњачка Бања“ нову спортску сезону дочекала спремна.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ