ЂОРЂЕ МАКУЉЕВИЋ – ГЕНЕРАЛНИ МЕНАЏЕР ГОДИНЕ!

Марина Ст. Јанковић

У београдском Хотелу „Crovne Plaza” 17. децембра  окупило се преко 200 посленика хотелске индустрије, њихови пословни пријатељи и угледни гости из света дипломатије, привреде, образовања и медија. Повод је био изузетан: најбољима у хотелској индустрији Србије додељена су признања „Амбасадори добре услуге“, својеврсни „Оскар“ у домену хотелијерства. Ово је 15. година како се та признања додељују.

Заслужене награде у 13 категорија међу хотелима и појединцима који су храбро одговарали на изазове током последње две године, истрајали у одбрани квалитета и успели да остваре вредне пословне резултате.

Факултет за хотелијерство и туризам, Врњачка Бања добио је Повељу „Амбасадор добре услуге“ за 10 година трајања. Повеља је уручена декану Факултета др Драгу Цвијановићу.

У категорији „Генерални менаџер године“ признање је добио Ђорђе Макуљевић из Хотела „Фонтана“ у Врњачкој Бањи.

Признање Ђорђу Макуљевићу, у категорији „ГМ године“, уручио је Раде Самчевић, члан Стручног жирија уз образложење да је Макуљевић,  ГМ Хотела „Фонтана“, Врњачка Бања, један од ретких младих главних менаџера који активно учествује у развијању и свог хотела и дестинације, који се посвећено залаже за права својих колега, што га чини омиљеним међу колегама и пример је социјалне интелигенције коју један ГМ мора да има. Вођен Цицероновом изреком  „Не покушавајте да надмашите друге, већ себе“, током ковид пандемије имао је озбиљну прилику да тестира своја знања и вештине и тај испит је успешно положио.

Додела награда организована је под покровитељством Министарства трговине, туризма и телекомуникација. Присутнима су се обратили помоћница министра за туризам Јелена Миленковић Орлић, амбасадор Египта у Београду Амр Алгувејли, као и Љиљана Реброња, председница Удружења „Амбасадори добре услуге“.

Признање „Амбасадори добре услуге“ установило је истоимено струковно удружење, у сарадњи са редакцијом часописа „Туристички Свет“ 2006. године, са идејом да награђујући најзаслужније охрабрује хотелијере на раст и позитивне промене.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ