ЈАВНИ ЧАС ДРАМСКОГ СТУДИЈА „МАЛИ ПРИНЦ“

Марина Ст. Јанковић

КРЕАТИВНОСТ И ШАРМ ОСВАЈАЈУ

Пуни самопоуздања, са великим ентузијазмом, без треме, чланови Драмског студија „Мали Принц“ поклонили су публици много позитивне енергије на јавном часу, 28. децембра, у малој сали Хотела „Цептер“. Награђени су аплаузима и срдачним осмесима. Јавни час био је прилика да породице, пријатељи и гости доживе делић атмосфере која се креира у Драмском студију преко читаве године, да деца представе шта су научила, колико су напредовала и шта је оно чиме су се бавила у протеклом периоду А мали глумци, дефинитивно су добили највише оцене. Суочени са бројном публиком изнедрили су наступ пун сигурности и својственог шарма уз интерактиван приступ, на обострано задовољство. Многима од њих, ово је био први јавни наступ.

Вечерас смо се определили за неке монолошке форме, неће бити колективних сцена, углавном. То по тежини превазилази њихов узраст и ми смо препоносни на њихов труд и рад, рекао је Димитрије Продановић поздрављајући присутне.

Уследиле су вежбе за повећање концентрације, импровизоване приче, ходало се по песку, леду, лепку, а и по жици. Изведени монолози били су својеврстан мозаик, јединствена, дивна слика малих „принцеза“ и „принчева“.

Драмски студио „Мали Принц“ настао је 2018. године из жеље двоје глумаца да деци из Врњачке Бање и околине створи могућност и простор да изразе своју креативност и машту и проведу квалитетно време изучавајући најплеменитију уметност – глуму.

Студио воде докторанти уметности, Кристина Вулетић и Димитрије Продановић, има три групе и окупља децу од вртићког узраста до средњошколског.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ