Марина Аксентијевић

Прва песма врњчанке Марине Аксентијевић

Срђан Удовичић

“Снага твоје љубави” назив је песме којом ће врњчанка Марина Аксентијевић покушати да обезбеди пласман на “РТС-ов избор за Песму Евровизије” са ког ће крајем фебруара 2022. године, бити делегиран представник Србије на Еуросонгу, у италијанском Торину. У присуству сарадника, пријатеља, чланова породице и представника локалне самоуправе у Хотелу “Парк” Марина је 27. децембра 2021. године,  промовисала спот за поменуту песму.

„Песма је првобитно писана на енглеском језику и била је у потпуно другачијем фазону. Када сам одлучила да окушам срећу на националном избору за Песму Евровизије, због пропозиција такмичења, било је потребно урадити текст на српском језиком. Морам рећи да је текст писало чак пет особа, док је аутор музике Марко Марјановић из Ниша. Аранжман српске верзије песме радили су момци из Булет бенда, који су и одсвирали мелодију. Ако песма прође на конкурсу самном ће на сцени бити и момци из групе, Марко Јаковљевић – гитара, Војислав Лаковић – бас гитара, Срђан Радибратовић – бунањ и Душан Сарић – клавијатуре“, речи су Марине Аксентијевић.

Велику захвалност Марина је исказала свим пријатељима који су јој помогли у настанку спота за песму „Снага твоје љубави“, хотелу Парк у ком је спот сниман и председнику Општине Врњачка Бања Бобану Ђуровићу и локалној самоуправи који су омогућили реализацију спота. Председник врњачке општине Бобан Ђуровић пожелео је Марини успех и изразио наду да ће се пласирати на избор за српског представника на Песми Евровизије, јер својим наступом, гласом, песмом, упорношћу и енергијом то и заслужује.

Резултати РТС-овог конкурса за представника Србије на Песми Евровизије очекују се почетком јануара, када ће и песма „Снага твоје љубави“ бити видљива и на јутубу.

Фото: Вељко Радосављевић

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ