ПУ „РАДОСТ“ ОБЕЛЕЖИЛА 41. РОЂЕНДАН

Ана Стојковић

Због епидемиолошке ситуације, приредба поводом Дана вртића на какву смо навикли, изостала је и ове године а рођендан су обележили  по  групама. Рођенданска песмица није изостала па су малишани са својим васпитачима у оквиру васпитних група певали песмицу и дували свећице на рођенданским тортама пуним слаткиша које су заједничким снагама правили.

– У оквиру ПУ „Радост“ имамо девет јаслених група  деце узраста од једне до три године затим 16 група узраста деце од три до пет година и 19 група у којима се спроводи припремни предшколски програм. Ни ове године због  епидемиолошке ситуације нисмо припремали приредбу  а док смо се припремали за обележавање рођендана нашег вртића, васпитачи су причали са децом о њиховим рођенданским прославама па су  то поистоветили са рођенданом наше установе  тако да су малишани били ти који су изразили своје жеље и рекли како желе да  прославимо овај дан. Код нас је сваког дана весело а овај дан је посебан како за нашу децу тако и за нас запослене у  ПУ „Радост“, рекла је координатор за медијску презентацију ПУ „Радост“, Драгана Цветљанин.

 Васпитачи су са децом организовали и спровели низ активности по групама које су биле  усмерене на израду рођенданских честитки, торти од картона,паковање поклона вртићу и цртање вртића а деца су сама бирала начин на који ће свом вртићу честитати рођендан.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ