Уређење капеле у Новом Селу

Срђан Удовичић

„Сва имовина месних заједница је по новом закону аутоматски постала имовина општине Врњачка Бања, што нам је дало  могућност да можемо инвестирати у објекте у које дуго времена није вршено улагање“, истакао је председник Општине Врњачка Бања, Бобан Ђуровић, приликом обиласка капеле у Новом Селу и навео је да ће у буџету за 2022. годину бити опредељен новац за улагање у поменути објекат.

„По предлогу Савета месне заједнице Ново Село и одборника, капела на новоселском гробљу један је од битних објеката за потребе њиховог села. Договорили смо увођење струје и воде у капелу, као и обнављање инвентара, како би објекат био функционалан за потребе обреда који се одржавају на гробљу. Општинска стамбена агенција ће уз подршку предузећа „Врући извора“ средити прилазни плато до самог улаза у капелу“, рекао је председник врњачке општине.

Ђуровић је најавио подршку локалне самоуправе у завршетку радова на цркви у Новом Селу и изразио наду да ће уз помоћ донатора и привредних субјеката овог места радови на цркви бити у што скоријем периоду приведени крају.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ