РЕКОРДНО ИНТЕРЕСОВАЊЕ ЗА LOVEFEST 2022

Марина Ст. Јанковић

БРОЈНИ ФАНОВИ ОБЕЗБЕДИЛИ ЈЕФТИНЕ УЛАЗНИЦЕ

 Само три дана после објаве почетка продаје првог контигента улазница за јубиларно петнаесто издање Јелен Lovefesta прва ограничена серија улазница готово је распродата. Карте по специјалној најнижој цени могле су се купити до 12. фебруара у поноћ, а према речима организатора до сада је постигнута рекордна продаја која је надмашила сва претходна издања Фестивала.

Куповином early bird улазница уштеда до 60%

Fire stage

Јелен Lovefest ће ове године бити одржан од 4. до 6. августа у Врњачкој Бањи. У оквиру прве фазе продаје комплет тродневних улазница могле су се купити по цени од 24 евра, док је цена тродневне ВИП карте била 44 евра. Уз то, за оне најистанчанијег укуса, за фестивалско искуство из мало другачијег угла, по први пут на почетку продаје нашле су се и Stage улазнице по цени 120 евра, а осим тога фанови су на време могли да  обезбеде и своју Н2О, као и улазницу за камп. Куповином карата у првој фази продаје фанови су уштедели више од 60% у односу на редовну цену улазница.

Ускоро и објава line up-а

Како је публика Lovefesta већ и навикла ускоро ће имати прилику да сазна која нас то велика светска имена очекују у оквиру јубиларног петнаестог издања Фестивала. Као и претходних година, Врњачку Бању ће и овог лета посетити највеће звезде електронске музике, а биће и бројних изненађења.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ