BEAUTY LOUNGE BY MILA` S ELEGANCE

Аутор:Мила Васојевић

У тзв. „Дрвари 2“, у Улици Краљевачка 7, од 30. марта ове године отворен је нов, салон лепоте – женски фризерски салон. Салон је отворила млада Мила Танасковић (1999) из Београда. Мајка и њена тетка по струци су медицински радници, па је и она била планирала да упише медицинску школу и да заврши за сестру педијатра. Међутим мајка јој је због њене преосетљивости рекла да је боље да упише неку другу школу. Била је одлична ученица и могла је да бира занимање, определила се за Школу за негу лепоте, коју је завршила, такође, са одличним успехом. Учествовала је на бројним школским фризерским такмичењима на којима је освајала дипломе, пехаре и признања. Иако веома млада, радила је код познатих фризерских мајстора у Београду. Док се школовала радила је код Душке Богатај, пре подне ишла је у школу поподне је радила у фризерском салону. По завршетку школе радила је код Катарине Маравић једне од најпознатијих колористкиња у Србији. Ту је искључиво радила фарбање – разне технике, и ту је стекла сертификат колористе. Пре него што је дошла у Врњачку Бању радила је и на Дорћолу годину ипо дана, али је љубав са Миланом Ратковићем довела у Врњачку Бању.

Овде у Бањи кратко је радила у једном фризерском салону, а онда је одлучила да се осамостали. Место је нашла у „Дрвари 2“, некада су се ту израђивали кључеви. Приступила је реновирању и опремању салона. Сада је то пријатан простор у коме Мила ради и настоји да стекне своје сталне муштерије.

Још увек ми је овде, у Врњачкој Бањи све ново. Упознајем и само место, а такође и људе. Што се тиче фризерског посла радим све – прање, фенирање, шишање, фарбање, свечане фризуре, али ћу рећи и да сам се специјализовала да  радим колористику. Задовољна сам како је кренуло, посебно сам захвална на топлом пријему колегиницама из Аниног салона као и локала који се налазе поред мог. Радно време је од 9 до 17 часова, али сам увек расположена да по потреби останем дуже. Обзиром да сам почетник, свима одобравам 20% попуст и позивам суграђанке да дођу и да се саме увере у квалитет како средстава које користим тако и у квалитет мог рада, прича Мила.

Нама остаје да овој младој, лепој и вредној фризерки пожелимо срећан и успешан почетак рада и да се признања и даље нижу.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ