„LOVEFEST“ ОТКРИВА НОВЕ ИЗВОЂАЧЕ

Аутор:Редакција

„Live Stage line up“ стиже данас

До новог издања Lovefesta остало је тек нешто више од месец дана, а фанови фестивала ће у понедељак коначно сазнати и ко нам долази на Live stage. Имена извођача, који ове године наступају на Ливе бини биће објављена 27. јуна тачно у 15х на свим друштвеним мрежама фестивала, као и на ловефест.рс.

Према речима организатора, овогодишње издање Јелен Ловефеста, под слоганом Refresh биће највеће и најбоље у историји фестивала до сада. Од 4. до 6. августа у Врњачку Бању стижу легенде светске електронске сцене међу којима су Marco Carola, Joseph Capriati, Jamie Jones, Kolsh, Rodhad, Folamour,Danny Tenaglia, и више од 100 извођача. Ова година је посебна и по томе што ће фестивал прославити 15 година креирања најквалитетније забаве, као и бројних пратећих програма и пројеката и тиме обележити велики јубилеј.

Акција 3+1 готово распродата
Улазнице за ново издање Lovefesta  доступне су у продаји на сајту lovefest.rs као и у свим пословницама Tickets.rs и Gigstixa.  Акција у оквиру које је за три купљене улазнице четврта бесплатна,  биће доступна до истека залиха, а читав контигент је готово распродат.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ