КОНФЕРЕНЦИЈА „RIA MONEY TRANSFER“

Аутор:Марина Ст. Јанковић

„RIA Money Transfer“  пружа брз, сигуран и повољан начин за пријем и слање новца корисницима широм света. Платна институција „ТрансферНова“ доо Београд је овлашћени заступник „RIA Money Transfera“ за Републику Србију. Од 11. до 12. октобра у Хотелу „Цептер“ организована је прва Конференција „RIA Money Transfer“  у Србији. Приликом отварања Конференције обратили су се: Бојан Бежановић, власник „Бежан“ доо, Немања Крстић, генерални директор Платне институције „ТрансферНова“ и Милош Половина, нови директор Платне институције „ТрансферНова“. У име града домаћина, добродошлицу учесницима пожелео је Бобан Ђуровић, председник Општине Врњачка Бања.

– Налазите се најпосећенијој дестинацији у Србији. Врњачка Бања је у последњих пар година доживела ренесансу развоја у смислу изградње великог броја хотела који су постали перјаница не само Врњачке Бање већ читавог дела Србије и великог броја туристичких атракција. Велики број конференција и конгреса се одржава у Врњачкој Бањи. Ово је још један доказ да Врњачка Бања може да буде добар домаћин, рекао је Ђуровић и позвао учеснике да се ближе упознају са туристичком понудом Врњачке Бање. Он је пожелео успешан рад Конференције.

Бобан Ђуровић

– Ово је прва конференција коју „RIA Money Transfer“  организује у Републици Србији са циљем размене информација, искустава и унапређивања сарадње. „RIA“ је у Србији присутна више од десет година, али интензивно је од 2017. године почела да проналази своје место на тржишту и самим тим 2017. године шири своју мрежу заступника међу којима су и наше колеге Бежановићи из Врњачке Бање, који су домаћини ове Конференције. Овом приликом желим да се захвалим колегама из фирме „Бежан“ доо и читавом тиму Хотела „Цептер“, изјавио је  Владимир Јовановић, директор бизниса у Платној институцији „ТрансферНова“.

Бојан Бежановић

У оквиру РИА Конференције разматране су следеће теме: Подршка мрежи заступника и клијената; Усклађеност са регулативом; „Плава апликација“; Извештавање и поравнање; Нови производи и Маркетинг  РИА.

Фотографије: Фото Симић

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ