РАСПИСАНИ ИЗБОРИ ЗА ЧЛАНОВЕ САВЕТА МЗ ПОДУНАВЦИ

Врњачке новине

Председник Скупштине општине Врњачка Бања, Иван Радовић расписао је данас изборе за чланове Савета Месне заједнице Подунавци. Избори ће се одржати 2. новембра 2022. године.

„Свим мештанима села Подунавци који желе да учествују на изборима желим пуно успеха и нека најбољи победи“, поручио је Радовић.

Све информације у вези избора и потребни обрасци биће објављени на званичном сајту Општине Врњачка Бања, а исти ће бити доступни и у канцеларији 60 зграде Општине Врњачка Бања.

Да подсетимо, Савет МЗ Подунавци распуштен је на 15. редовном заседању Скупштине због неодржавања седница Савета у периоду дужем од 3 месеца. До конституисања новог Савета, текуће и неодложне послове ове Месне заједнице обавља Владимир Стаменчић у својству повереника Општине. Такође је на истој седници донета и Одлука на основу које је за председницу Изборне комисије за спровођење избора за чланове савета месних заједница општине Врњачка Бања именована Тијана Диздар, док је за секретарку Комисије именована Тамара Радојевић.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ