Врњачка Бања на 180 страна луксузног магазина

Аутор:Срђан Удовичић

У београдском хотелу „Москва“, 14. децембра 2022. године, промовисано је 5. луксузно, двојезично издање магазина „Balkan travel“ које је у потпуности посвећено Врњачкој Бањи.  На 180 страна најквалитетније штампе, кроз раскошне фотографије, стручне текстове, читаоци имају прилику да се упознају са понудом Врњачке Бање, али и са њеном историјом, традицијом. Домаћин догађаја је био Бобан Ђуровић, председник општине Врњачка Бања, који је у поздравној речи најавио значајне инвестиционе пројекте, попут гондоле која ће носити име најпознатијег српског спортисте Новака Ђоковића, као и Леровог тунела испод Црквеног брда који ће одсликавати историјат Врњачке Бање. Такође је изразио очекивање да ће Врњачка Бања поставити нови рекорд у посећености, те да ће у овој години бити забележено око милион и четири стотине хиљада ноћења.

О Врњачкој Бањи говорио је и новинар Живорад Жика Николић који је своје прве новинарске кораке започео управо у овом месту, док је Ксенија Конић, главна и одговорна уредница часописа „Balkan travel“ изразила задовољство због успешно реализованог новогодишњег броја.

Промоцију часописа отворила је оперска дива Љубица Вранеш, док је догађају присуствовао велики број личности из јавног и привредног живота Србије: Оливера Јовићевић, новинарка и продуцент, телевизијски водитељи Марија Савић Стаменић и Данило Машојевић, новинарка и директорка „МИС ЈУ“ компаније Весна Де Винча, Мис Србије Ања Радић, модни креатор Бата Спасојевић, певач Славко Бањац,  глумци Сандра Бугарски, Владимир и Кристина Савић, Мирка Васиљевић, Миљан Прљета, Кристина Кика Јовановић, спортиста Никола Росић, привредник Миле Драгић, представник компаније “Цептер” Ђорђе Рашић, као и многобројни врњачки привредници.

Издавач часописа “Balkan travel“ је Red press у сарадњи са  Општином Врњачка Бања и Туристичком организацијом Врњачка Бања. Часопис је од 10. децембра доступан на киосцима широм Србије, Црне Горе, Босне и Херцеговине и Северне Македоније.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ