ИГРАЧКЕ И ВАУЧЕРИ ЗА ПОРОДИЦЕ СА ВИШЕ ДЕЦЕ

Аутор:Весна Ђорђевић

Седамнаесторо малишана из три врњачке породице обрадовали су Компанија „Леони Србија“ и Општина Врњачка Бања пакетима са играчкама и ваучерима за набавку животних намирница. Представнице „Леонија“ и председник Врњачке општине Бобан Ђуровић обишли су породице и уручили поклоне 24. јануара.

– Компанија „Леони Краљево“ још једном доказује да је друштвено одговорна компанија. Током Новогодишњих празника донирали смо пакетиће малишанима  смештеним на педијатријама болница у Краљеву, Чачку и Крагујевцу. Што се Врњачке општине конкретно тиче, одлучили смо у сарадњи са нашим партнерима – Општином и председником Ђуровићем да обрадујемо породице са више деце, па је девет дечака и осам девојчица из три породице добило комплете „Пертини“ играчака и слаткише и искрено се надамо да ће у њима уживати, рекла је Александра Којић, менаџер људских ресурса у Компанији „Леони“ Краљево и изразила наду да ће у овим породицама стасати инжењери који ће једног дана правити аутомобиле у „Леонију“.

За Компанију „Леони“ и Општину Врњачка Бања још један леп начин сарадње, за седамнаесторо врњачких малишана велика радост. На Центру за социјални рад је било да одабере три породице са више деце, а обилазак је кренуо из Рсоваца од породице Ивановић са три дечака и три девојчице. Троје старијих било је у школи, али је зато најмлађи Лазар, стар 5 година, раздраган дочекао госте, спријатељио се без задршке и са великим одушевљењем отворио поклоне у чему су му свесрдно помогли брат и сестра, Иван и Тијана.

– Сарадња са Компанијом „Леони“ одувек је на високом нивоу и у интересу наше општине, а о квалитету њиховог пословања и нашем односу речито говори и данашњи леп гест. Ово није никаква помоћ, већ знак пажње који ће, надамо се, донети радост деци и учинити им живот квалитетнијим и бољим. Ова и овакве породице јесу за понос наше општине, навео је председник Ђуровић и обећао асфалтирање прилазног пута до породичне куће Ивановића с првим пролећним данима

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ