Преко 35000 гостију за Нову годину у Врњачкој Бањи

Аутор:Срђан Удовичић

Од давнина је позната симболика Нове године, као новог почетка, нових очекивања. Правило је да се свака стара година „отера“ буком, а да се „долазак“ нове слави уз песму, весеље, лепе жеље и честитке. Певало се, играло и веселило и у Врњачкој Бањи током новогодишњих празника. Осим одличне атмосфере у хотелима и ресторанима, сјајан провод је био и на Тргу културе, током свих дана трајања Врњачке новогодишње бајке.

На тргу културе у музичком делу програма 31. децембра, учествовали су, најпре бенд у успону „Camera darling“ и Јулија, потом Тропико бенд, да би мештани и гости Врњачке Бање у Нову 2023. годину ушли уз хитове Мире Шкорић, неизоставни ватромет и кувано вино. Феноменална атмосфера настављена је и првог дана јануара, уз Ивану Селаков, док су Акапулко бенд и Trik FX били задужени за одличан провод другог јануара. Последњег дана Врњачке новогодишње бајке наступила је наша суграђанка Маја Маринковић.

Током свих дана Врњачке новогодишње бајке најмлађи посетиоци су могли да се друже са Деда Мразом и његовом веселом дружином. Велику пажњу привукао је перформанс  Mirror crew огледала,  док су у пратећем програму наступили и: „Згубиани“, Катаклизма тим, HAD, „Locomotion“, Bullet, Мартина Врбос…

Према речима запослних у Туристичкој организацији Врњачка Бања, краљицу континенталног туризма током новогодишњих празника посетило је  преко 35000 гостију, где је посебно био приметан већи број гостију из Бугарске.

Фото: М. Црноглавац, С. Туфегџић

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ