УСПЕХ НА ПОЈЕДИНАЧНОМ ПРВЕНСТВУ ЏУДО САВЕЗА ЦЕНТРАЛНЕ СРБИЈЕ

Аутор:Марина Ст. Јанковић
Дејан Топаловић

Појединачно првенство Џудо Савеза Централне Србије за сениоре и сениорке одржано је 25. фебруара у Брусу у Хали спортова, а организовао га је Џудо савез Централне Србије. Право  наступа имали су  кадети, јуниори, млађи сениори и сениори – сениорке. На овом првенству наступила су два такмичара Џудо клуба Гоч Врњачка Бања, од укупно 34 такмичара из осам клубова.

Сениор Дејан Топаловић (1996) у категорији до 81 kg освојио прво место и златну медаљу. Дејан је радио три борбе и све три борбе победио. У првој борби  савладао је такмичара Џудо клуба Брус Наума Стефановића – ипоном, у другој борби победио је такмичара Арсенија Арсића из Џудо клуба Крушевац – ипоном и у трећој борби победио је такмичара Џудо клуба Машинац из Краљева Мартина Секулића – ипоном. Дејан Топаловић један је од такмичара који је пружио најбоље борбе на овом првенству.

Теодора Ђорђевић (иако кадеткиња наступила је као сениорка) у категорији  + 78 kg и освојила треће место и бронзану медаљу. Почетком фебруара кадеткињa Теодора Ђорђевић у категорији +70  kg освојила пето  место и диплому на Појединачном првенству Србије за кадете и кадеткиње које је одржано у Београду.

Џудо клуб Гоч захваљује се спонзору Мењачници „Бежан“ из Врњачке Бање  и Бојану Бежановићу.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ