ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ТУРИСТИ ИЗ МАКЕДОНИЈЕ

Аутор:Марина Ст. Јанковић

Тим Специјалне болнице „Меркур“ крајем априла посетио је Скопље са циљем да презентује своју туристичку понуду у оквиру свеукупног туристичког потенцијала Србије у Македонији. Догађај је организовала Туристичка организација Србије, услед великог интересовања грађана Македоније за одмор у Србији. Тим Специјалне болнице „Меркур“ чинили су представници продаје и маркетинга: Ивана Вушовић, Милица Радичевић и Бобан Стојковић и заједно са представницима туристичке привреде Врњачке Бање и других дестинација из Србије остварили су бројне контакте који обећавају сарадњу у будућем периоду.

Велики број туристичких агенција и привредних субјеката показао је интересовање за концепт бањског лечења и одмора који постоји у „Меркуру“. Бројни састанци који су одржани показали су да постоји значајна потреба за бањским лечењем међу грађанима Македоније и да је управо Врњачка Бања као најлепша и највећа бања у Србија занимљива Македонцима.

Лечење дијабетеса је програм који је изазвао посебно интересовање, с обзиром да је ово болест савременог доба која поприма размере пандемије а да је „Меркуров“ програм лечења свеобухватан и укључује врхунску медицину и третмане природним фактором.

Бањски одмор је нешто што је свакако неопходност свих људи који брину о себи и свом здрављу посебно у данашњим турбулентним временима. Посете представника фирми и синдиката из Македоније „Меркуру“, које су уследиле почетком месеца маја, показале су да је презентација у Скопљу прошла успешно и да постоји значајан простор за пословање на овом тржишту.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ