ВРЊАЧКА ПРЕДСТАВНИЦА НА „REVLON FRONT SUMMIT“

Аутор:Весна Ђорђевић

Светлана Крљар, власница фризерског Атељеа „Тања“ представљала је Врњачку Бању на „Revlon Front Summit“ традиционалном окупљању љубитеља моде, стручњака из индустрије лепоте и инфлуенсера из целог света. Организатор, Revlon Professional, је у Палма де Мајорки за 1500 фризера из целог света средином маја организовао упознавање са најновијим трендовима, техникама и иновацијама у индустрији фризирања. Једногласна оцена свих учесника је да је острво Мајорка представљало савршену позорницу за овај догађај, односно да је понудило прижељкивану комбинацију инспирације, креативности и гламура.

– Самит ми је пружио прилику да упознам многе утицајне особе из света лепоте и моде. Стручњаци су делили своје знање и искуства, пружали савете и откривали трикове за постизање савршеног изгледа. За нас који страствено бринемо о лепоти и желимо да унапредимо своја знања и вештине овај скуп је био права инспирација. Сем те едукативне стране Revlon Front Summit је донео и незаборавне вечерње догађаје. Примера ради, гала вечера је била права модна ревија на којој су приказани најновији трендови у одевању, фризирању, шминкању. Упознала сам много дивних људи који су ми отворили нове перспективе у послу којим се бавим, везано за моду и лепоту, али и иначе, рекла нам је Тања.

Наследница надалеко познате Мирјане Савић чији је салон годинама био један од најпосећенијих у Врњачкој Бањи, наглашава да су је поред самог догађаја очарали и шарм и богата историја острва Мајорка.

– Катедрала Ла Сеу један је од најпознатијих симбола острва. Иначе, архитектура је импресивна, аутентична шпанска атмосфера опипљива на сваком месту – од кафића и ресторана, до мноштва трговина. Хотел у ком смо били смештени је спектакуларан, плаже прелепе, предивно море. Дефинитивно је Мајорка дестинација која се не заборавља и којој се вреди враћати.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ