ЖЕЉКО ЈОКСИМОВИЋ ПРЕД ВРЊАЧКОМ ПУБЛИКОМ

Аутор:Весна Ђорђевић

Поводом заветне славе Врњачке Бање, Светог Кирика и Јулите, Туристичка организација и Општина Врњачка Бања даровали су Врњчанима и гостима концерт Жељка Јоксимовића. Трг културе је тог 28. јула орио од гласова публике која је са познатим кантаутором отпевала углас све највеће хитове.

– Последњи пут сам певао овде пре десетак година и памтим Бању као предивно место  које код човека, уметника буди оно најбоље. Очекујем да ово вечерас буде једна опуштена прича, прави летњи концерт који има и своје продукцијске нормативе прилагођене амбијенту трга, рекао нам је певач непосредно пре изласка на бину где га је чекала велика екипа музичара и пратећих вокала подржаних озбиљном техником што је још један доказ да Јоксимовић  одговорно и озбиљно приступа сваком послу.

Публика је током концерта који је трајао више од два сата сјајно реаговала на све што је долазило са бине од песме „Милиметар“ до „Тело вретено“, „Дрска жено плава“ или „Можда је то љубав“ којом је завршио концерт. Ерупција добрих вибрација испратила је Жељкову  песму „Шта ће мени више од тога“ – песму стару две деценије најмлађи су отпевали од речи до речи.

– Млади  поготово траже те старије песме и то је оно што често чујем последњих месеци, тако да размишљам да направим неку ревитализацију тих старих песама и да направим концерт искључиво старих песама, најавио је незванично певач који је у Врњачку Бању стигао из Атине.

Јоксимовић каже да ће имати радни одмор јер је у јеку припрема за нове пројекте.

– Првенствено је то нови музички материјал којим ћу обрадовати публику на јесен. Продуцент сам једног великог филма, рађеног по великом тексту, који ће следеће године бити премијерно приказан. Ту су и све оне ствари везане за телевизије К1, ТВ Доктор, Казбука и Танјуг, што је, такође, мој примарни посао.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ