СПА ЦЕНТАР „РИМСКИ ИЗВОР“

Аутор:Марина Ст. Јанковић

Велнес, спа и релакс услуга уз третмане блатом и минералном водом

„Меркур“ је одавно увидео значај велнес и спа услуга и укључио их у своје програме здравља.

„Меркуров“ Спа центар „Римски Извор“ је комбинација велнес, спа и релакс услуга, савремених естетских процедура са природним фактором лековитих вода са бањских извора.

О квалитету услуге у овом спа центру говори чињеница да је добитник престижне награде Balkan Spa Award у категорији Best Medical Spa 2015. године.

    Краљевско купатило

Спа центар „Римски Извор“ налази се у згради Термоминералног куптила у Централном парку Врњачке Бање. Састоји се од пет центара: Wеlness, Центар за масаже, Центар Медицинске Естетике, Пелоид и Балнеоцентар. Овај Спа центар успео је да на једном месту обједини традиционалне третмане минералном водом и савремене апаратурне технологије. Сви третмани и програми обављају се под надзором лекара што овај центар одваја од других.

„Меркуров“ Велнес центар „Fons Romanus“ је први велнес у бањама Србије и једини у Врњачкој Бањи који користи минералну воду. Када је 2005. године отворен, овај Велнес је био револуција у пружању бањских услуга. У годинама након тога, континуирано је рађено на унапређењу и усавршавању услуге и садржаја које овај центар укључује. Велнес центар „Fons Romanus“ нуди бројне садржаје намењене уживању и одмору: купање у базену са минералном водом и хидромасажама, опуштање у ђакузију, одмор на Врњачкој плажи и топлим клупама, детоксикацију у турској и финској сауни у комбинацији са услугама хладне собе, медитацију уз музикотерапију и водене кревете, одмор уморних ногу шетњом по Кнајповом потоку и друге водене атракције. На улазу у Велнес центар сваки гост добија кључ од касете за одлагање гардеробе у којој се налазе баде мантил, пешкир и папуче. Цена уласка у Велнес и коришћење свих садржаја у периоду од два сата је 1.000 дин.

    Ђакузи велнес

Центар за масаже „Лили“ је модеран центар, који у понуди има велики број различитих масажа, третмана за негу лица и тела и очување лепоте. Овај центар укључује и савремене третмане за регенерацију коже и ефикасну борбу против целулита. У понуди Центра су и бројни третмани руку и ногу, као и јединствени простор за релаксацију у пару – Краљево купатило. (Релакс масаже, Антистрес масаже, Спортске масаже, Маникир и педикир, Антицелулит третмани, Третмани лица).

Центар медицинске естетике „Маријана“ представља комбинацију медицине, физичке активности, релаксације и естетике, а намењен је свима који желе да остваре естетске циљеве, да изгубе килограме, преобликују тело и обришу знакове старења antiaging третманима. Савремени апарати као што су: Зерона зелени ласер, кавитација, радио таласи, лимфна дренажа у комбинацији са тертманима минералном водом и стручним надзором лекара остварују врхунске резултате.

    Третман лица

Пелоид центар „Limus Romanus“ је место где квалификовани терапеути користе најновије терапијске и спа технике у третманима лековитим блатом – пелоидом. Минерално блато је јединствено јер се прави на бази лековите минералне воде и користи се у терапијске и естетске сврхе. Базен са термоминералном водом и Vichy туш у комбинацији са третманима блатом обезбеђују врхунску негу и опуштање. (Паковање пелоидом; Парцијално паковање; Велвет кревет; Vichy туш).

Аква центар је рекреативни бањски центар који се налази у објекту „Нови Меркур“ и укључује велики базен са термоминералном водом температуре 28°С, велнес садржаје, Фитнес центар и центар за масажу. Топлом везом је повезан са смештајним јединицама, што гостима омогућава да директно из собе, у баде мантилу уђу у ову водену оазу. Цена уласка у Аква центар и коришћење свих садржаја у периоду од 2 сата је 1.000 дин.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ